tooth1

ВРВНА ГРИЖА ЗА ВАШИТЕ ЗАБИ

Стоматолошката ординација IN DENT Femily Dental Clinic е основана 2013  година. Во склоп на нашата клиника имаме две ординации опремени со  најсовремени апарати и текови во модерната стоматологија. Услуги кои ги нуди нашата стоматолошка ординација се : општа стоматологија,  ортодонција, орална хирургија, имплантологија, пародонтологија, детска стоматологија, естетска стоматологија, протетика, белеење на заби .
icon_hours

ДОСТАПНИ ЦЕНИ

icon_staff

ПРОФЕСИОНАЛНА УСЛУГА

icon_tooth

БЕЗБОЛЕН ТРЕТМАН

Услуги

serv_box6
Имплантологија
serv_box1
Дигитална РТГ дијагностика
serv_box5
Белеење на заби
serv_box4
Општа стоматологија
serv_box9
Ортодонција
serv_box7
Орална хирургија
serv_box8
Пародонтологија
serv_box3
Детска стоматологија

Get Directions

Fill in your address or zipcode to calculate the route